appels en peren
- 10.12.11
- Eten , en tips voor thuis.
- 3 Comments
Voor het eet gedeelte:
als je nu de buitengebieden op gaat
zie je vrij vaak mensen die appels en peren
dan wel te koop dan wel gratis aanbieden.
Vanmiddag maakte ik mijn eigen appelmoes.
Schillen, ontpitten, stukjes snijden,
beetje water, beetje kaneel, beetje rietsuiker, beetje vanillesuiker of
stokje en dat is zoooooooooooooooo lekker.
Alleen de geur al.
Voor de peren is toch de Giezerwilde man de lekkerste
maar wel lang koken tot ie rood ziet.
alleen suiker is genoeg.
Er zullen mensen zijn die roepen dat het geen groente is
maar ik kan niet zonder de herfstgeuren in de keuken
als het weer zo is.
Maar wees er snel bij,
ze zijn zo weer op 😉
XXXXXXXXXXXXx
Of zoals mijn oma ze altijd maakte!
Met rode port en kruidnagels, yamie.
Ik zal mijn schriftje nog weer eens opzoeken voor het juiste recept, hihi.
Ze kreeg het altijd heerlijk zoet, zonder suiker toe te voegen.
Liefs mij
*grin* laat het maar wijvenpraat zijn levert wel weer lekkere dingen op hahaha.
Ga het volgende keer proberen , dank je wel !
Wat dan ook weer lekker is (Willems noemt dit wijvenpraat he? 😉 ) : je appeltjes in jus d’orange koken! Eet smakelijk 🙂